Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kurser vid Göteborgs universitet

Svenska för studenter med annat modersmål

Kurserna i Svenska för studenter med annat modersmål vänder sig till dig som har grundläggande behörighet i svenska motsvarande Sv B/Sv 3, Sva B/Sva 3 eller Tisus och som vill fördjupa och befästa dina kunskaper och färdigheter i svenska.OBS! Kurserna under rubriken Svenska som andraspråk vänder sig till bl.a. lärarstudenter och yrkesverksamma lärare.

Grundnivå

Anmälan till höstterminen

Sista dag för ordinarie anmälan till vårterminen var den 15 oktober.

Det går att göra en sen anmälan till vissa kurser och program som startar vårterminen 2017 fortfarande. Du hittar dem och gör en sen anmälan på antagning.se.

Vad är sen anmälan?

En sen anmälan är detsamma som att ställa sig i kö till en ledig plats. Antagning sker i turordning efter när anmälan registrerades. Behörighetskraven för respektive kurs/program gäller fortfarande.

Information om anmälan

Information om anmälan och hur du kommer i kontakt med institution och studievägledare får du om du klickar på den kurs du är intresserad av.

Hållbar utveckling

Om någon av följande symboler visas bredvid en kurs innehåller den inslag av hållbar utveckling.

Läs mer om märkningen.

Läs mer om Utbildning & hållbar utveckling

Sidansvarig: Webbsupport|Sidan uppdaterades: 2015-05-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://utbildning.gu.se/kurser/amne/?subject=Svenska%20f%F6r%20studenter%20med%20annat%20modersm%E5l&subjectType=grundKurs
Utskriftsdatum: 2017-02-21