Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utbyte med Chalmers - för dig som är masterstudent

Vill du på ett unikt sätt skräddarsy din utbildning? Nu erbjuds studenter på ett masterprogram på Chalmers, eller Göteborgs universitet, att söka till utvalda kurser på det andra lärosätet.

Utbytet ger möjligheter att läsa kurser som inte är öppna att söka som fristående kurser. På så sätt kan du som student på ett unikt sätt skräddarsy din utbildning och ta del av nya perspektiv.

Ansökan inför våren 2017 är nu stängd.

Behörighet och ansökan

För att vara behörig att söka kurserna ska du vara registrerad innevarande termin på ett masterprogram på Chalmers eller Göteborgs universitet och uppfylla behörighetskraven för respektive kurs (se kurslistan).

Efter ansökan

När du har gjort din anmälan kommer din behörighet att granskas. Vid behov sker urval på grundval av flest poäng inom aktuellt masterprogram vid sista dag för anmälan, 18 november. Du ansvarar själv för att dina poäng, inklusive eventuella tillgodoräknade poäng, finns synliga i Ladok senast sista dagen för anmälan.

Besked om antagning lämnas via e-post i mitten av december 2016.

Frågor

Vid frågor om ansökan och antagning, hör av dig till antagning@chalmers.se eller antagning@gu.se.

Sidansvarig: Webbsupport|Sidan uppdaterades: 2016-11-19
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?