Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Afrosångforum

Grundnivå | 7.5 hp | Kurskod: MVK667
HT 2017
25% Dag
Göteborg
Period: 28 augusti 2017 - 14 januari 2018
Stängd GU-13700

Om kursen

Kursens mål är att ge tillfälle till utveckling av den egna sångtekniken, samt ge kännedom om olika sångtekniker som används inom olika genrer och repertoarområden. Undervisningen organiseras i grupp och med individuell handledning samt genom enskilt arbete och övning. Innehåll:

  • Sång i MasterClass-form
  • Instudering av sånger från olika genrer inom afroområdet, med betoning på varje genres speciella sångteknik, stilmedel och uttryckssätt
  • Musikalisk analys
  • Egen övning/uppgifter
  • Reflektion

För mer information

http://www.hsm.gu.se/Utbildn...

Visa mer

Kursplan

MVK667

Behörighet och urval

Förkunskapskrav: Grundläggande behörighet

Urval: Urvalet grundas på inskickat material i form av inspelning. Rangordning sker efter bedömd nivå på sångliga/instrumentala samt konstnärliga och musikaliska färdigheter. Det inskickade materialet ska vara av kvalitet som ni anser ger ert material rättvisa. Arbetsproverna sänds till Högskolan för scen och musiks webbsystem för digitala arbetsprover.
OBS! Endast arbetsprov inskickade till detta webbsystem accepteras. Var noga med att i god tid skicka in materialet för att undvika tekniska problem. Detta ansvar ligger helt på dig som sökande. Information om hur du använder vår tjänst för digitala arbetsprover hittar du i vår guide för sökande.

Studievägledning

För ytterligare information om kursen innehåll kontakta Ingela Hellsten, ingela.hellsten@hsm.gu.se. Frågor om antagning och administrativa frågor besvaras på frikurs@hsm.gu.se eller av Utbildningsexpeditionen på tel. 031-786 40 20 (mån,tis och tor 10.00-12.00)

Kursen ges vid

Högskolan för scen och musik
Box 210
40530 Göteborg
Besöksadress: Fågelsången 1

Sidansvarig: Webbsupport
Sidan uppdaterades: 2017-02-20 13:07

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Webbsupport|Sidan uppdaterades: 2017-02-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?