Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Konstnärligt kandidatprogram i musik, inriktning Individuell studiegång

Grundnivå | 180 hp
HT 2017
100% Dag
Göteborg
Stängd GU-19601

Om programmet

Konstnärligt kandidatprogram i musik med inriktning Individuell studiegång är en unik utbildning där olika genrer möts under samma tak. Som student på individuella programmet får du frihet att utveckla dig själv som musiker, kompositör och låtskrivare samt förbereda dig för ett arbetsliv som frilansare. Studierna sker bland annat genom seminarier, diskussioner och workshoparbete i samläsning med övriga studenter inom programmet. Du får även möjlighet att presentera dig och ditt arbete genom konserter under handledning.

Mer information om programmet

http://www.hsm.gu.se/Utbildn...

Visa mer

Behörighet och urval

Förkunskapskrav: Grundläggande behörighet för högskolestudier. Särskild behörighet i form av musikaliska kunskaper och färdigheter som prövas vid antagningsprov. Antagningsprovet är också grund för urval bland behöriga sökande.

Urval: Urval baseras på antagningsprov. Information om antagningsproven finns på hemsidan för Högskolan för scen och musik, www.hsm.gu.se

Studievägledning

Utbildningsexpeditionen 031-786 40 20 utbildningsexpedition@hsm.gu.se, öppettider måndag, tisdag och torsdag 10.00-12.00

Programmet ges vid

Högskolan för scen och musik
Box 210
40530 Göteborg
Besöksadress: Fågelsången 1

Sidansvarig: Webbsupport
Sidan uppdaterades: 2017-02-20 13:11

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Webbsupport|Sidan uppdaterades: 2017-02-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?