Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Besöksdag och mässor

Oavsett om du har en plan för dina studier eller om du inte alls vet vart du är på väg, kan du få reda på mer om dina möjligheter till utbildning. 

Utbildningsmässor

Träffa studenter och studievägledare från Göteborgs universitet och ställ dina frågor om utbildning, om att plugga och om livet som student i Göteborg.

Höstterminen 2017

Besöksdagen – öppet hus på universitetet

Du kan också komma och besöka oss på universitetet och träffa lärare och studenter och se hur det går till på föreläsningar och annat.

Den 6 mars 2018 anordnar vi Besöksdagen, där studievägledare och studentambassadörer från hela universitetet samlas på en plats och informerar om vårt utbud.

Utbildningarnas egna öppet hus och mässor

Olika utbildningar och institutioner på universitetet bjuder dessutom in till egna öppet hus och deltar på olika mässor.

24 november: Akademin Valand och Högskolan för Design och Konsthantverk (HDK)

Träffa en studentambassadör

Om du vill träffa någon av våra studenter som redan läser på Göteborgs universitet kan du också kontakta en studentambassadör!

Sociala medier

Om du inte kan vara på plats, men vill se vad som händer på mässorna, eller ställa frågor till ambassadörer och studievägledare, kan du följa oss på Facebook, Instagram eller Snapchat. 

Facebook

www.facebook.com/goteborgsuniversitet

Instagram

www.instagram.com/universityofgothenburg

Snapchat

Snapchatkod

Sidansvarig: Webbsupport|Sidan uppdaterades: 2017-11-14
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?