Vidareutbildning för dig i arbetslivet - Utbildning, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kompetensutveckling - för dig i arbetslivet

För dig som vill utveckla dig och läsa vidare, inom ditt yrkesområde eller bara av eget intresse, har vi en mängd kurser som kan kombineras med arbete.

I vårt ordinarie utbildningsutbud finns många kurser på distans eller kvällstid till exempel. Vi har också kurser och vissa vidareutbildningsprogram som ges på halvfart eller kvartsfart.

Lärarlyftet

Om du arbetar som lärare och vill fortbilda dig kan du söka kurser inom lärarlyftet. På vår webbsida om lärarlyftet finns information om hur du anmäler dig och vad du kan söka.

Lärarlyftet

Rektorsprogrammet

Rektorsprogrammet är obligatoriskt för nyanställda rektorer i läroplansstyrda verksamheter och för de som inte gått en äldre statlig rektorsutbildning eller motsvarande.

Rektorsprogrammet omfattar 30 högskolepoäng fördelat på tre år med lika delar skoljuridik och myndighetsutövning, mål- och resultatstyrning samt skolledarskap.

Rektorsprogrammet

Arbetsgivare kan beställa utbildning

Göteborgs universitet erbjuder också behovsanpassade och färdiga utbildningar till företag, kommuner, myndigheter och andra organisationer som vill utveckla och höja personalens kompetens. Vi tillhandahåller färdiga kurser, men kan även arbeta fram behovsanpassade kurser tillsammans med uppdragsgivaren för en skräddarsydd kompetensutveckling.

Kompetensutveckling

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2020-03-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?