Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kurser vid Göteborgs universitet

Kulturgeografi

Intresserad av globaliseringsprocesser, hållbar samhällsplanering och omvärldsanalys? Då kan du läsa kurser i kulturgeografi. Du kan också studera geografisk informationshantering (GIS) som är ett sätt att analysera och visualisera geografiska problemställningar med hjälp av digital information. Kandidatexamen i kulturgeografi uppnår du efter att ha fullgjort kursfordringar om 180 högskolepoäng (hp). 90 hp av dessa ska vara kurser i huvudområdet kulturgeografi. Återstående 90 hp ger dig möjlighet att profilera din utbildning med kurser som du vill ska ingå i din examen.

Kurser inom hållbar utveckling

Anmälan till vårterminen

Vårterminen 2018

Anmälan till vårterminen 2018 stänger 16 oktober.

Sen anmälan

Det går fortfarande att göra en sen anmälan till några av våra kurser som startar under vårterminen 2018 och senare delen av höstterminen 2017. Du hittar dem och gör en sen anmälan på antagning.se.

Vad är sen anmälan?

En sen anmälan är detsamma som att ställa sig i kö till en ledig plats. Antagning sker i turordning efter när anmälan registrerades. Behörighetskraven för respektive kurs/program gäller fortfarande.

Information om anmälan

Information om anmälan och hur du kommer i kontakt med institution och studievägledare får du om du klickar på den kurs du är intresserad av.

Hållbar utveckling

Om någon av följande symboler visas bredvid en kurs innehåller den inslag av hållbar utveckling.

Läs mer om märkningen.

Läs mer om Utbildning & hållbar utveckling

Sidansvarig: Webbsupport|Sidan uppdaterades: 2015-05-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?