Ämnesinfo - Utbildning, Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kurser vid Göteborgs universitet

Tillämpad informationsteknologi

Idag är IT en del av vår vardag. När du bokar biljetter till konserten, får information om bussens avgångstider eller kommunicerar med kompisar via mobilen använder du tillämpad IT. IT är också en del av alla företags verksamhet för att planera och göra affärer. Med en utbildning i tillämpad IT kan du arbeta med allt från mode- till bilindustrin, med spelutveckling eller inom offentlig förvaltning.

Utbildningarna i tillämpad IT handlar om kunskap och förmåga att analysera, förstå och hantera olika aspekter av IT. De ger dig kunskaper om design, utveckling, organisering och användning av IT på såväl individuell och organisatorisk som samhällelig nivå, och gör dig väl rustad för arbetsmarknaden.

Hur vill du att framtidens IT-användning ska se ut?

Grundnivå

Avancerad nivå

Information om anmälan

Information om anmälan och hur du kommer i kontakt med institution och studievägledare får du om du klickar på den kurs du är intresserad av.

Sidansvarig: Kerstin Eiman|Sidan uppdaterades: 2019-02-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?