Västsveriges arkeologi - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Västsveriges arkeologi

Grundnivå | 7.5 hp | Kurskod: AE1040 | Hållbarhetsrelaterad

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Kursen är en orientering till Västsveriges arkeologi. Efter kursen har du kännedom om tolkningar av den förhistoriska utvecklingen i regionen från stenålder och framåt, och du har även kunskap om den samtida västsvenska arkeologins organisation och samhällsroll. Du får vidare grundläggande kunskap om arkeologiska teorier, metoder och källmaterial. I kursen deltar du också i exkursioner till fornlämningsmiljöer i Västsverige och i studiebesök till museer och andra relevanta arkeologiska miljöer.

För mer information

http://www.historiskastudier...

Visa mer

Kursplan

AE1040

Studievägledning

Anders Simonsen
Kontaktformulär
031 - 786 5526
Besöksadress fr.o.m. 15 augusti 2017: Eklandagatan 86

Kursen ges vid

Institutionen för historiska studier
Box 200
40530 Göteborg
Besöksadress: fr.o.m. 15 augusti 2017: Eklandagatan 86


Kurs som är hållbarhetsfokuserad där minst ett av kursens lärandemål tydligt visar att kursens innehåll uppfyller minst ett av de aktuella kriterierna för hållbarhetsmärkning. Detta innehåll ska också, i enlighet med kriterierna, utgöra kursens huvudsakliga fokus

Kurs som är hållbarhetsrelaterad där minst ett av lärandemålen tydligt visar att kursens innehåll uppfyller minst ett av de aktuella kriterierna för hållbarhetmärkning

Sidansvarig: Kerstin Eiman
Sidan uppdaterades: 2018-06-15 12:12

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Kerstin Eiman|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?