Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Autonomous and Cooperative Vehicular Systems

Avancerad nivå | 7.5 hp | Kurskod: DIT669

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Detta projekt studerar lågkostnadssystem för miniatyrfordon som använder trådlös kommunikation i stor skala på en testplattform, baserad på öppen källkod. Testplattformen kan vara utrustad med ombordsensorer, såsom kameror, laser, radar, hastighetssensorer etc. I denna kurs kommer studenten att lära sig att utforma fordonssystem som kan röra sig självständigt och / eller kommunicera med andra fordon för att samordna sitt agerande. Studenten kommer att simulera fordonssystem eller konstruera sådana system som bygger på miniatyrfordonsmodeller (robotar)

 

Kursen omfattar en rad tvärvetenskapliga föreläsningar avsedda att förbereda studenterna och skapa en större gemensam bakgrund hos projektgrupperna. Dessutom presenterar studenterna (veckovis) lägesrapporter av projekten, vilka åtföljs av diskussioner. Dessa diskussioner som leds av en expert på området fokuserar kring lösningar på de problem som studenterna möter.

För mer information

http://gul.gu.se/public/cour...

Visa mer

Kursplan

DIT669

Studievägledning

Eirin Bakken, tel: 031-772 1709, e-post: svl@cse.gu.se

Kursen ges vid

Institutionen för data- och informationsteknik
41296 Göteborg

Besöksadress: Rännvägen 6 B

Sidansvarig: Webbsupport
Sidan uppdaterades: 2017-02-20 13:07

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Webbsupport|Sidan uppdaterades: 2017-02-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?