Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Digital fotografi, introduktion

Grundnivå | 15 hp | Kurskod: FOG163
Sommar
100% Dag
Göteborg
Period: 5 juni 2017 - 25 augusti 2017
Stängd GU-35100

Om kursen

Lär dig mer om fotografi med fokus på konstnärlig gestaltning. Du som student uppmuntras att utveckla ditt konstnärliga uttryck och kommer att få lära dig grunderna i kamerateknik och bildbehandling.

Du kommer att jobba självständigt med ett konstnärligt arbete och förväntas reflektera över dina egna och dina kurskamraters arbeten. Kursen riktar sig till dig som vill lära dig digital fotografi på en grundläggande nivå och är intresserad av att formulera dig i relation till dina egna och andras bilder. Det gestaltande arbetet bygger till stor del på gemensamma diskussioner i grupp varvat med föreläsningar och presentationer om samtida och historiskt fotografi. Kursen innehåller både tekniska, gestaltande och teoretiska element och avslutas med en gemensam utställning.

Urval till kursen baseras på ett arbetsprov.

För mer information

http://akademinvaland.gu.se/...

Visa mer

Kursplan

FOG163

Behörighet och urval

Förkunskapskrav: Grundläggande behörighet

Urval: Urvalet grundas på ett arbetsprov. Information om arbetsprovet hittar du under respektive kursbeskrivning på http://akademinvaland.gu.se/utbildning/fristaendekurser. Beslut om antagning sker av prefekt på förslag av kursansvarig lärare. Ansökan är ej komplett utan arbetsprov.

Studievägledning

För frågor kontakta foto@akademinvaland.gu.se

Kursen ges vid

Akademin Valand
Box 132
40530 Göteborg
Besöksadress: Vasagatan 50

Sidansvarig: Webbsupport
Sidan uppdaterades: 2017-02-20 13:07

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Webbsupport|Sidan uppdaterades: 2017-02-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?