Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Fotografiskt projektarbete

Grundnivå | 15 hp | Kurskod: FOG179
Sommar
100% Dag
Göteborg
Period: 4 juni 2018 - 26 augusti 2018

Om kursen

Fotografiskt projektarbete är en grundläggande kurs där du jobbar självständigt med ett fotografiskt projekt.

I kursen läggs stor vikt vid samtalet som rör fotografi och den kreativa processen. Du kommer arbeta med ett individuellt projekt på valfritt tema och ges möjlighet att utveckla det egna bildspråket samt öka förståelsen för den konstnärliga processen. Kursen riktar sig till dig som redan har viss eller omfattande teknisk kunskap i analogt eller digitalt fotografi och vill fokusera på att utveckla den egna kreativa processen, kontextualisera dina bilder samt konstruktivt kritisera andras arbeten och använda dig av andras kritik i det egna arbetet. Det är meriterande att ha grundläggande kunskap i kamerateknik samt viss erfarenhet av att arbeta självständigt med fotografiskt projekt.

Under kursen kommer du att presentera ditt fotografiska projekt kontinuerligt och genom gruppdiskussioner och individuell handledning utvecklar du förmågan till kritisk analys i förhållande till din och dina kurskamraters arbetsprocesser.

För mer information

http://akademinvaland.gu.se/...

Visa mer

Kursplan

FOG179

Behörighet och urval

Förkunskapskrav: Grundläggande behörighet

Urval: Urvalet grundas på ett arbetsprov. Information om arbetsprovet hittar du under respektive kursbeskrivning på http://akademinvaland.gu.se/utbildning/fristaendekurser. Beslut om antagning sker av prefekt på förslag av kursansvarig lärare. Ansökan är ej komplett utan arbetsprov.

Studievägledning

Kursen ges vid

Akademin Valand
Box 132
40530 Göteborg
Besöksadress: Vasagatan 50

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2017-02-20 13:07

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2017-02-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?