Verksamhetsförlagd utbildning II - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Verksamhetsförlagd utbildning II

Avancerad nivå | 15 hp | Kurskod: IKA402
VT 2020
100%
Göteborg
Period: 26 mars 2020 - 7 juni 2020

Om kursen

Denna kurs är för studenter som vill utöka tiden vid den praktikplats de haft i kursen IKA 401 Verksamhetsförlagd utbildning I eller för studenter som vill få inblick i en annan möjlig karriärväg. Den ger möjlighet till ytterligare praktiska erfarenheter relaterade till forskning eller profession inom kostvetenskap/idrottsvetenskap. Placeringen kan ske på en institution vid universitetet för att t.ex. delta i pågående forskningsprojekt. I skriftliga rapporter och muntlig redovisning får studenterna beskriva och reflektera över sina erfarenheter i den verksamhetsförlagda utbildningen.

Studenterna är själva ansvariga att ordna en praktikplats. Det innefattar att upprätta en kontakt med en ansvarig på värdorganisationen som kan hjälpa till med att formulera en plan där tidsram, arbetsuppgifter och ansvar för studenten framgår (mall till praktikplan). Denna plan måste först skickas till och godkännas av kursledaren innan registrering på kursen kan genomföras.

För mer information

http://www.iki.gu.se/utbildn...

Visa mer

Kursplan

IKA402

Behörighet och urval

Förkunskapskrav: För tillträde till kursen krävs godkänd kurs IKA 401 Verksamhetsförlagd utbildning I, 15 hp eller motsvarande kunskaper. Dessutom krävs en preliminär praktikplan som godkänts av kursansvarig. Planen ska vara undertecknad av företrädare för praktikplatsen och innehålla information om tidsplan för praktikperioden samt en utsedd handledare på praktikstället. Placeringen kan vara densamma som i kurs IKA 401, Verksamhetsförlagd utbildning I, eller någon annanstans. Den kan vara antingen inom eller utanför Sverige samt förläggas vid ett universitet, en annan arbetsplats eller en ideell organisation. De planerade aktiviteterna ska vara tydligt relaterade till kostvetenskap eller idrottsvetenskap.

Urval: Högskolepoäng, max 225 hp

Studievägledning

stvl.iki@ped.gu.se

Institution

Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Box 300
40530 Göteborg
Besöksadress: Läroverksgatan 5

Sidansvarig: Pontus Sundén
Sidan uppdaterades: 2020-02-12 08:59

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?