Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Hem- och konsumentkunskap 1 för lärare 7-9

Grundnivå | 15 hp | Kurskod: L9HK10
VT 2018
100% Dag
Göteborg
Period: 15 januari 2018 - 21 mars 2018
Stängd GU-29220

Om kursen

Mat och måltider har betydelse för individens hälsa, ekonomi och identitet. Kursen introducerar HK och ämnets övergripande perspektiv hälsa, ekonomi och miljö. Begreppen hushållsvetenskap och matkultur problematiseras. Vetenskapsteorier och metoder introduceras. Ämnesinnehållet konkretiseras i kök och genom studier av hushåll och individers matval. Du utvecklar didaktisk kompetens i relation till skolans och utbildningens kursplan.

För mer information

http://www.iki.gu.se/utbildn...

Visa mer

Kursplan

L9HK10

Behörighet och urval

Förkunskapskrav: Godkänt resultat om 7,5 hp didaktik eller motsvarande kunskaper.

Urval: Högskolepoäng, max 225 hp

Studievägledning

stvl.iki@ped.gu.se

Kursen ges vid

Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Box 300
40530 Göteborg
Besöksadress: Läroverksgatan 5

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2017-02-20 13:07

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2017-02-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?