Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Hem- och konsumentkunskap 2 för lärare 7-9

Grundnivå | 15 hp | Kurskod: L9HK20
VT 2018
100% Dag
Göteborg
Period: 22 mars 2018 - 3 juni 2018

Om kursen

Livsmedelsval och måltidsplanering studeras i relation till ekonomi, hälsa och miljö. Kursen belyser friska personers behov av energi och näring och du använder pedagogiska modeller och redskap. Livsmedels kvalitet, kemiska och mikrobiologiska processer studeras när råvaror hanteras, tillagas och förvaras. Du genomför didaktiska uppgifter och tar del av studenters och elevers lärande i måltidsprocesser.

För mer information

http://www.iki.gu.se/utbildn...

Visa mer

Kursplan

L9HK20

Behörighet och urval

Förkunskapskrav: Godkänt resultat om 7,5 hp didaktik eller motsvarande kunskaper.

Urval: Högskolepoäng, max 225 hp

Studievägledning

stvl.iki@ped.gu.se

Kursen ges vid

Institutionen för kost- och idrottsvetenskap
Box 300
40530 Göteborg
Besöksadress: Läroverksgatan 5

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2017-02-20 13:07

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2017-02-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?