Latinamerikastudier: Kärnkurspaket - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Latinamerikastudier: Kärnkurspaket

Grundnivå | 30 hp | Kurskod: LA113 | Hållbarhetsrelaterad

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Kurspaketet ger en introduktion till Latinamerika med ett förenat samhällsvetenskapligt och humanistiskt perspektiv. Du studerar Latinamerikas historia, politik, ekonomi, internationella relationer och kultur. Du analyserar och relaterar historiska processer till samtida förhållanden och skeenden. I detta kurspaket ingår LA1111 Det moderna Latinamerikas framväxt, och LA1112 Sociala och politiska rörelser i Latinamerika. Kurserna ges på engelska.

För mer information

http://www.globalstudies.gu....

Visa mer

Studievägledning

Studievagledning@globalstudies.gu.se. Telefontid: tisdagar: 13.30-16.00, torsdagar: 10.00-12.00, telefon: 031-786 1399.

Kursen ges vid

Institutionen för globala studier
Box 700
40530 Göteborg
Besöksadress: Konstepidemins väg 2


Kurs som är hållbarhetsfokuserad där minst ett av kursens lärandemål tydligt visar att kursens innehåll uppfyller minst ett av de aktuella kriterierna för hållbarhetsmärkning. Detta innehåll ska också, i enlighet med kriterierna, utgöra kursens huvudsakliga fokus

Kurs som är hållbarhetsrelaterad där minst ett av lärandemålen tydligt visar att kursens innehåll uppfyller minst ett av de aktuella kriterierna för hållbarhetmärkning

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2018-06-15 12:12

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?