Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Bild 1 för gymnasielärare

Grundnivå | 15 hp | Kurskod: LGBD10

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Det här är en fristående kurs för dig som redan har en pedagogisk behörighet inom ett andra ämne alternativt för dig som är intresserad av att fortbilda dig inom bildämnet. LGBD10 är den första kursen av totalt 14 inom fristående bildlärarutbildning. Utbildningen behandlar bildskapande, bildframställning, bildkommunikation, bildtolkning och bildanalys utifrån nationella mål i bildämnet för grundskola och gymnasium. Du tränas i förmåga att reflektera kring ämnet bild utifrån ett didaktiskt, konstnärligt/estetiskt, kulturellt/samhälleligt och etiskt perspektiv. Inom kursen gör du ett individuellt gestaltningsarbete som ligger till grund för en processbeskrivning med anknytning till bland annat ämnesteori. Inom kursen behandlas också grundläggande kunskaper om riktlinjer och strukturer för arbete med vetenskaplig text och ventilering.

För mer information

http://hdk.gu.se/sv/utbildni...

Visa mer

Kursplan

LGBD10

Studievägledning

Studierektor och studievägledare: Susanne Westerberg, susanne.westerberg@hdk.gu.se

Kursen ges vid

HDK - Högskolan för design och konsthantverk
Box 131
40530 Göteborg
Besöksadress: Kristinelundsgatan 6 - 8

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2017-02-20 13:07

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2017-02-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?