Engelska för lärare, åk 4-6 - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Engelska för lärare, åk 4-6

Grundnivå | 15 hp | Kurskod: LLEN20

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår, men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Ingår i Lärarlyftet II. Kursen vänder sig till lärare i engelska i åk 4-6, som redan har 15 hp i denna inriktning. Deltagarna utvecklar ytterligare kunskaper i engelska och språkdidaktik. Kursen utgår från teorier om språkinlärning samt behandlar olika sätt att undervisa och hur dessa kan stödja elevers utveckling av språkliga förmågor enligt intentionerna i grundskolans kursplan. Undervisningsmaterial analyseras liksom olika former för bedömning och dokumentation. Kursen ges som CAMPUS/DISTANS vilket innebär att den till stor del genomförs via en nätbaserad plattform samt vid fyra fysiska träffar i Göteborg, förlagda till fredag alternativt fredag-lördag. Besked om datum för campusträffar meddelas inom kort. Deltagande i dessa möten är obligatoriskt då examinationen delvis sker under dessa. En stor del av undervisningen sker på engelska för att stödja deltagarnas språkliga utveckling.

För mer information

http://www.lararlyftet.gu.se

Visa mer

Kursplan

LLEN20

Studievägledning

Cecilia Nihlén, kursansvarig; Cecilia.nihlen@ped.gu.se; tel 031-786 2387. Carina Olsson, studierektor; carina.olsson@ped.gu.se; tel 031-786 2386

Fakultet

Institutionen för pedagogik och specialpedagogik
Box 300
40530 Göteborg
Besöksadress: Västra Hamngatan 25

Sidansvarig: Pontus Sundén
Sidan uppdaterades: 2018-06-15 12:12

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?