Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Affärsplanering för tillväxtföretag/Biomedicin

Grundnivå | 7.5 hp | Kurskod: MED570

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Kursen erbjuder kunskap i att skapa och utveckla tillväxtaffärer med särskild betoning på praktiska färdigheter i att ta fram ett affärskoncept för startups. Du får kunskaper i hur du skapar ett tydligt värdeerbjudande med din potentiella kund i fokus. Kursen syftar till att ge dig det övergripande kunskapsstöd som behövs för att gå från affärsidé till genomtänkt affärskoncept med affärsplanen som verktyg. Kursen har enbart externa föreläsare som alla kommer från näringslivet och är experter inom sitt område. Kursen examineras genom två skriftliga inlämningar; beskrivning av affärsidé och en komplett affärsplan kring din affärsidé samt ett praktiskt moment där du skall pitcha din idé på en minut. Kursen ges i samarbete mellan Venture Cup, Chalmers, Handelshögskolan och Sahlgrenska Akademin. Venture Cup tillhandahåller alla föreläsare från sitt professionella nätverk och kursens inlämningsuppgifter följer Venture Cups tävlingsmoment för entreprenörer att gå igenom för att formulera ett genomtänkt affärskoncept. För mer information: http://venturecup.se/ideutveckling/affarsplanering-for-tillvaxtforetag/. All undervisning sker på kvällstid.

För mer information

http://www.gu.se/sahlgrenska...

Visa mer

Kursplan

MED570

Studievägledning

031-7862373, ssie@gu.se

Kursen ges vid

Institutionen för medicin
Box 428
40530 Göteborg
Besöksadress: Medicinaregatan 3, plan 5

Sidansvarig: Webbsupport
Sidan uppdaterades: 2017-02-20 13:07

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Webbsupport|Sidan uppdaterades: 2017-02-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?