Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Presentationstekniker för lärare

Grundnivå | 7.5 hp | Kurskod: MK1702

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Kursen syftar till att ge yrkesverksamma lärare kunskap och färdigheter om hur man arbetar med muntliga och skriftliga presentationer. Efter avslutad kurs skall studenten känna sig säker på hur man planerar sin presentation i tal och skrift på bästa sätt, och hur man kan använda olika visuella hjälpmedel för att förmedla och förstärka sitt budskap. Kursen syftar också till att ge en grundläggande förståelse för bildens betydelse och hur bild och text samspelar.

Kursen ges på kvartsfart och kvällstid. Den är uppbyggd kring föreläsningar och praktiska moment som knyts och anpassas till lärarens egen undervisningssituation, för att i så hög grad som möjligt göra de presentationstekniska redskapen relevanta för varje enskild student.

För mer information

http://www.jmg.gu.se

Visa mer

Kursplan

MK1702

Studievägledning

Lena Johannison, 031-7861183

Kursen ges vid

Institutionen för journalistik, medier och kommunikation
Box 710
40530 Göteborg
Besöksadress: Seminariegatan 1 B

Sidansvarig: Webbsupport
Sidan uppdaterades: 2017-02-20 13:07

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Webbsupport|Sidan uppdaterades: 2017-02-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?