Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Analys, fördjupning, för gymnasielärare

Grundnivå | 7.5 hp | Kurskod: MMGL61

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Kursen vänder sig till dig som undervisar matematik på gymnasiet utan att vara behörig. Den ger en fördjupning i envariabelanalys och introducerar funktioner i flera variabler och differential- och integralkalkyl för dessa. Innehållet är valt för att ge dig den fördjupade kunskap som behövs för att få perspektiv på gymnasiets analysinnehåll och kunna ge stöd och stimulans på lämplig nivå för varje elev.

Kursen ges på distans och samläses med den första delen av Lärarlyftskursen "Matematik för lärare gymnasiet, intervall 60-90hp" och har två obligatoriska träffar i Göteborg samt en slutexamination som skrivs vid Göteborgs universitet eller vid ett samverkande lärosäte. Undervisningen använder både böcker och webresurser, inklusive filmsnuttar med miniföreläsningar och uppgiftslösningar, datorgenererade uppgifter och diskussionsforum. Du kan ställa frågor per mail och telefon och diskutera matematiska och didaktiska frågor med dina kurskamrater vid träffarna och på nätet.

För mer information

http://www.chalmers.se/sv/in...

Visa mer

Kursplan

MMGL61

Studievägledning

svl.math@gu.se, tel: 031-772 3505

Kursen ges vid

Institutionen för matematiska vetenskaper
41296 Göteborg

Besöksadress: Chalmers Tvärgata 3

Telefon: 0317721000

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2017-02-20 13:07

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2017-02-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?