Flöjter, träblås och improvisation 1 - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Flöjter, träblås och improvisation 1

Grundnivå | 4.5 hp | Kurskod: MVK860

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår, men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Improvisation för flöjtister och träblåsare med annan huvudinriktning än Jazz/Improvisation. Improvisation - spontan komposition Kursen behandlar följande teman: - Modal improvisation - Fri improvisation utifrån olika musikaliska och rumsliga förutsättningar - Musikalisk kommunikation och gehörsspel - Instrumentaltekniska moment och nya tekniker - Mikrofoner och reverb Improvisation som spontan komposition. Fria övningar, ej genrespecifika utan kopplade till den musik vi skapar tillsammans utifrån personlighet och erfarenhet. Gehörsspel och praktiska övningar för att utvecklas som improvisatör individuellt och i ensemble.

Kursen ges vid 4 -5 tillfällen med längre lektioner förlagda på fredag em /lördag under september och november.

För mer information

http://www.hsm.gu.se/Utbildn...

Visa mer

Kursplan

MVK860

Studievägledning

För ytterligare frågor kring kursens innehåll kontakta Anders Hagberg anders.hagberg@hsm.gu.se För frågor om antagning och administrativa frågor Eva Blomgren eva.blomgren@hsm.gu.se

Institution

Högskolan för scen och musik
Box 210
40530 Göteborg
Besöksadress: Fågelsången 1

Sidansvarig: Pontus Sundén
Sidan uppdaterades: 2020-02-18 14:41

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?