Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Dans med didaktisk inriktning

Grundnivå | 7.5 hp | Kurskod: MVKD01

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Kursens mål är att utveckla den studerandes gestaltningsförmåga i och kunskaper om lärande i ämnet dans. Utifrån skapande av enkla dans- och improvisationsövningar, prövas och diskuteras olika didaktiska exempel på hur dans kan användas i undervisning. Lektionerna innehåller både praktiskt och teoretiskt arbete kring dans som konstnärligt och pedagogiskt kunskapsområde. Vidare diskuteras dans i relation till frågor om jämställdhet, jämlikhet och mångfald.

 

För mer information

http://www.hsm.gu.se/Utbildn...

Visa mer

Kursplan

MVKD01

Studievägledning

 För ytterligare information om kursen innehåll kontakta Benedikte Esperi, benedikte.esperi@hsm.gu.se Frågor om antagning och administrativa frågor besvaras på frikurs@hsm.gu.se eller av Utbildningsexpeditionen på tel. 031-786 40 20 (mån,tis och tor 10.00-12.00)

Kursen ges vid

Högskolan för scen och musik
Box 210
40530 Göteborg
Besöksadress: Fågelsången 1

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2017-02-20 13:07

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2017-02-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?