Vård vid obstruktiva lungsjukdomar, allergi och annan överkänslighet - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Vård vid obstruktiva lungsjukdomar, allergi och annan överkänslighet

Avancerad nivå | 15 hp | Kurskod: OM4066 | Hållbarhetsrelaterad

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår, men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Kursen avser att ge dig fördjupade kunskaper inom ämnesområdena obstruktiva lungsjukdomar, allergi och annan överkänslighet. Målet med kursen är att du skall ha tillägnat dig goda teoretiska och praktiska kunskaper om sjukdomsförekomst, utredning, behandling, samt egenvård och patientutbildning av patienter med dessa sjukdomar. Efter genomgången kurs ska du självständigt kunna arbeta på en astma- allergi och KOL-mottagning i primärvård, alternativt inom slutenvård.

Undervisningen bedrivs genom campusförlagda aktiviteter (föreläsningar, workshops, färdighetsträning och seminarium), självstudier och gruppdiskussioner.

Kursplan

OM4066

Studievägledning

Institution

Institutionen för vårdvetenskap och hälsa
Box 457
40530 Göteborg
Besöksadress: Arvid Wallgrens backe hus 1 O 2


Kurs som är hållbarhetsfokuserad där minst ett av kursens lärandemål tydligt visar att kursens innehåll uppfyller minst ett av de aktuella kriterierna för hållbarhetsmärkning. Detta innehåll ska också, i enlighet med kriterierna, utgöra kursens huvudsakliga fokus

Kurs som är hållbarhetsrelaterad där minst ett av lärandemålen tydligt visar att kursens innehåll uppfyller minst ett av de aktuella kriterierna för hållbarhetmärkning

Sidansvarig: Jörgen Ölund
Sidan uppdaterades: 2020-02-18 14:41

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Jörgen Ölund|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?