Lärstudier (Learning study). Att planera, genomföra och analysera lärande i klassrummet - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Just nu har vi ett tekniskt problem som gör att det felaktigt står att vissa utbildningar inte startar detta läsår. Aktuell information finns på institutionens webb, se länk under utbildningsbeskrivningen.
Torsdag 25 oktober 11:54

Lärstudier (Learning study). Att planera, genomföra och analysera lärande i klassrummet

Grundnivå | 15 hp | Kurskod: PDG465

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Hur kan man på bästa sätt undervisa om något som är svårt? Vad är det som gör skillnad om barn och elever lär sig eller inte? Vad innebär det att kunna det som vi vill att de skall lära sig? Den här kursen ger dig kunskaper i att på ett systematiskt sätt analysera och designa undervisning i syfte att förbättra förskolebarns/elevers lärande relativt ett valt innehåll i t.ex. matematik, naturvetenskap eller svenska. Kursen genomförs i form av föreläsningar, seminarier och en egen Learning study.

För mer information

https://ips.gu.se/utbildning...

Visa mer

Kursplan

PDG465

Studievägledning

Gunilla Lusensky, E-post: gunilla.lusensky@ped.gu.se, tel: 031-786 2158

Kursen ges vid

Institutionen för didaktik och pedagogisk profession
Box 300
40530 Göteborg
Besöksadress: Läroverksgatan 15

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2018-06-15 12:12

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2018-10-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?