Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Leda och organisera det systematiska kvalitetsarbetet - förskolechefens ansvar

Grundnivå | 7.5 hp | Kurskod: PDG551

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Kursen ingår i Förskolelyftet ll

Kursen problematiserar och konkretiserar vad som krävs för att leda arbetsprocesser som vidareutvecklar förskolans kvalitet i enlighet med de nationella styrdokumenten. Vidare problematiserar och exemplifieras olika analysverktyg för att kunna vidareutveckla kunskaper och praktik inom områdena dokumentation, utvärdering, uppföljning och utveckling av förskolans verksamhet. Begreppet kvalitet problematiseras och konkretiseras i kursen liksom teorier om organisation och ledarskap i relation till innehållet i förskolans styrdokument, maktstrukturer och värdefrågor. Kursen belyser också relationen mellan förskollärares respektive arbetslagets ansvar samt förskolechefens roll i förhållande till denna ansvarsfördelning.

För mer information

http://www.lun.gu.se/utbildn...

Visa mer

Kursplan

PDG551

Studievägledning

Lena Wendt Tel: 031-786 2167 , mån-tors kl 9-10. Besök: rum B2 233, mån-tors kl 10.30-12 drop-in eller efter överenskommelse. E-post: lena.wendt@ped.gu.se

Kursen ges vid

Institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande
Box 300
40530 Göteborg
Besöksadress: Läroverksgatan 15

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2017-02-20 13:07

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2017-02-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?