Socialt arbete och funktionshinder - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Socialt arbete och funktionshinder

Avancerad nivå | 15 hp | Kurskod: SW2239

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Socialt arbete och funktionshinder bygger på Blended learning och är interaktiv vilket innebär att kursen innehåller ett mindre antal heldagsträffar på campus men är inte en internetkurs.  Blended learning kombinerar traditionella klassrumsmetoder med mer moderna datormedierade aktiviteter, vilket kräver att den som går kursen har tillgång till dator men det innebär en större möjlighet att studera när du vill. Kursen behandlar aktuell forskning, definitioner och teorier om livsvillkor, aktuella politiska mål, lagar och konventioner, fördjupning av olika perspektiv på funktionshinder i syfte att problematisera möjligheter och hinder för inflytande och delaktighet. Kursen behandlar specifikt Neuropsykiatriska funktionshinder samt ICF.

För mer information

http://www.socwork.gu.se

Visa mer

Kursplan

SW2239

Studievägledning

Tina Bergendahl
Kontaktformulär
031 - 786 5778
Sprängkullsgatan 25

Kursen ges vid

Institutionen för socialt arbete
Box 720
40530 Göteborg
Besöksadress: Sprängkullsgatan 25

Sidansvarig: Webbredaktion
Sidan uppdaterades: 2018-06-15 12:12

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Webbredaktion|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?