Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Individuellt projektarbete 1

Grundnivå | 15 hp | Kurskod: VSIND1

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Kursen ger dig möjlighet att bedriva ett undersökande konstnärligt projekt som relaterar till kursens tema: humor i mörka tider.

Under kursen kommer du att få möjlighet att utforska olika varianter av humor: komedi, skratt, den komiska, den kusliga, den kvicka, den sarkastiska. Vi ser på humorn till exempel som motstånd, som självbevarelsedrift, som flykt, självironi, frälsning eller gemenskap. Är humor en vägvisare i tider av osäkerhet, radikal förändring och politisk turbulens? Är humor en form av reträtt och flykt från världen? Eller är den en väg för att förnya och återskapa den?

Kursen riktar sig främst till dig som startat ett program för konstnärlig utbildning i fri konst, fotografi, film eller närliggande områden. Kursen består av studentpresentationer, föreläsningar, seminarier, självständigt arbete och studier. Du förväntas presentera ditt projektförslag i grupp under de första veckorna av kursen. Under sommaren kommer det att finnas tre tillfällen där du presenterar ditt work-in-progress.

Lärare: professor Leslie Johnson, Mick Wilson och inbjudna gäster.

För mer information

http://www.akademinvaland.gu...

Visa mer

Kursplan

VSIND1

Studievägledning

Kursen ges vid

Akademin Valand
Box 132
40530 Göteborg
Besöksadress: Vasagatan 50

Sidansvarig: Webbsupport
Sidan uppdaterades: 2017-02-20 13:07

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Webbsupport|Sidan uppdaterades: 2017-02-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?