Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kemi, kandidatarbete

Grundnivå | 15 hp | Kurskod: KEM914
VT 2018
100% Dag
Göteborg
Period: 22 mars 2018 - 3 juni 2018

Om kursen

Kursens syfte är att ge erfarenhet av vetenskapligt arbete, rapportering och analys av vetenskapliga resultat. Arbetet ingår normalt i ett forskningsprojekt vid någon av institutionens forskargrupper, men kan även utföras på ett företag, myndighet etc. Arbetet har vanligtvis både teoretiska och experimentella inslag, men kan också vara helt teoretiskt. Litteratur väljs tillsammans med handledaren. Arbetet sammanställs i form av en skriftlig vetenskaplig rapport och presenteras vid ett seminarium.

Som student har du ansvaret för att ta kontakt med handledare och examinator för det självständiga arbetet. I samband med detta ska du visa att du har de fördjupningskurser inom ämnesgrenen som utgör förkunskapskrav. Val av uppgift och tid för kursstart sker i samråd med ämnets examinator och handledare.

För mer information

http://www.cmb.gu.se/Utbildn...

Visa mer

Kursplan

KEM914

Behörighet och urval

Förkunskapskrav: Godkänt resultat på avslutade kurser om 120 hp varav godkända och avslutade kurser inom ämnet kemi om sammanlagt minst 75 hp.

Urval: Högskolepoäng, max 225 hp

Studievägledning

Per Martin Björemark, 031-786 9013, per.martin.bjoremark@gu.se

Kursen ges vid

Institutionen för kemi och molekylärbiologi
Box 462
40530 Göteborg
Besöksadress: Medicinaregatan 9 C

Sidansvarig: Webbsupport
Sidan uppdaterades: 2017-02-20 13:07

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Webbsupport|Sidan uppdaterades: 2017-02-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?