Projektledning inom samhällsplanering - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Projektledning inom samhällsplanering

Grundnivå | 7.5 hp | Kurskod: KGG142 | Hållbarhetsfokuserad
HT 2019
100% Dag
Göteborg
Period: 2 september 2019 - 2 oktober 2019
Stängd GU-18323

Om kursen

Under de senaste decennierna har projekt blivit en allt vanligare arbetsform inom såväl den privata som den offentliga sektorn, liksom bland olika frivilligorganisationer. Projekt används som verktyg till allt i från att sätta människor på månen till att rekrytera ny personal till att skapa nya varumärken (för allt från produkter till städer och mer). Trots att projekt är så olika och används i så många olika sammanhang, finns det kunskaper och tekniker inom projektledning som är av allmän relevans. Att vara projektledare är inte längre bara ett tillfälligt uppdrag utan har också blivit ett eget yrke och kompetensområde.

Kursplan

KGG142

Behörighet och urval

Förkunskapskrav: För tillträde till kursen krävs minst 60 hp i kulturgeografi, geografi eller samhällsvetenskapligt miljövetarprogram.

Urval: Högskolepoäng, max 225 hp

Studievägledning

Tanja Feltsen, svl.es@handels.gu.se Telefon: 031-786 1407

Institution

Institutionen för ekonomi och samhälle
Box 625
40530 Göteborg
Besöksadress: Viktoriagatan 13


Kurs som är hållbarhetsfokuserad där minst ett av kursens lärandemål tydligt visar att kursens innehåll uppfyller minst ett av de aktuella kriterierna för hållbarhetsmärkning. Detta innehåll ska också, i enlighet med kriterierna, utgöra kursens huvudsakliga fokus

Kurs som är hållbarhetsrelaterad där minst ett av lärandemålen tydligt visar att kursens innehåll uppfyller minst ett av de aktuella kriterierna för hållbarhetmärkning

Sidansvarig: Pontus Sundén
Sidan uppdaterades: 2020-02-12 08:59

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?