Pedagogisk och kulturpedagogisk handledare 2 - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Pedagogisk och kulturpedagogisk handledare 2

Avancerad nivå | 7.5 hp | Kurskod: MVKPK2

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår, men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Kursen innehåller en högskoleförlagd (HFU) del med koppling till en praktisk yrkesverksamhet. I kursen utvecklar studenten sin förmåga att bedriva pedagogisk verksamhetsutveckling inom förskola, grundskola, kulturskola eller annan skolform. Kursens centrala syfte är professionsutveckling för verksamma pedagoger. I kursen behandlas pedagogisk och kulturpedagogisk handledning och verksamhetsutveckling
utifrån olika teman. Dessa teman anknyter till olika teoretiska och praktiska perspektiv på undervisning, men också till generella perspektiv relaterat till förskola/skola/kulturskola och samhälle, som exempelvis hållbarhet, mångfald och användandet av olika slags kulturella redskap.

Vårterminen 2020 går kursen på torsdagskvällar 18.00 - 20.00
 

För mer information

https://hsm.gu.se/Utbildning...

Visa mer

Kursplan

MVKPK2

Studievägledning

För ytterligare information om kursen innehåll kontakta Tarja Karlsson Häikö, tarja.haikio@hdk.gu.se. Frågor om antagning och administrativa frågor besvaras på frikurs@hsm.gu.se eller av Utbildningsexpeditionen på tel. 031-786 40 20 (mån,tis och tor 10.00-12.30)

Institution

Högskolan för scen och musik
Box 210
40530 Göteborg
Besöksadress: Fågelsången 1

Sidansvarig: Jörgen Ölund
Sidan uppdaterades: 2020-02-18 14:41

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Jörgen Ölund|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?