Afrosångforum - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Afrosångforum

Grundnivå | 7.5 hp | Kurskod: MVK667
HT 2019
50% Dag
Göteborg
Period: 10 september 2019 - 3 december 2019
Stängd GU-13782

Om kursen

Kursens mål är att ge tillfälle till utveckling av den egna sångtekniken, samt ge kännedom om olika sångtekniker som används inom olika genrer och repertoarområden. Undervisningen organiseras i grupp och med individuell handledning samt genom enskilt arbete och övning. Innehåll:

  • Sång i MasterClass-form
  • Instudering av sånger från olika genrer inom afroområdet, med betoning på varje genres speciella sångteknik, stilmedel och uttryckssätt
  • Musikalisk analys
  • Egen övning/uppgifter
  • Reflektion

Höstterminen 2019 går kursen på tisdagar klockan 13:00-15:30.

För mer information

http://www.hsm.gu.se/Utbildn...

Visa mer

Kursplan

MVK667

Behörighet och urval

Förkunskapskrav: Grundläggande behörighet

Urval: Urvalet grundas på inskickat material i form av inspelning. Senast sista ansökningsdag ska detta vara inskickat. Rangordning sker efter bedömd nivå på sångliga/instrumentala samt konstnärliga och musikaliska färdigheter. Det inskickade materialet ska vara av kvalitet som ni anser ger ert material rättvisa.För hantering och bedömning av arbetsprover använder vi oss av en extern tjänst levererad av SlideRoom Technologies Inc. Genom att använda tjänsten samtycker du till att Göteborgs universitet får hantera de personuppgifter och det material som du lämnar via SlideRoom i syfte att bedöma din ansökan om utbildningsplats. Det material du laddar upp finns kvar hos SlideRoom tills du själv väljer att ta bort det från deras servrar.Här kan du registrera dig i SlideRoom och ladda upp dina arbetsprover.OBS! Endast arbetsprov inskickade till detta webbsystem accepteras. Var noga med att i god tid skicka in materialet för att undvika tekniska problem. Detta ansvar ligger helt på dig som sökande.

Studievägledning

För ytterligare information om kursen innehåll kontakta Ingela Hellsten, ingela.hellsten@hsm.gu.se. Frågor om antagning och administrativa frågor besvaras på frikurs@hsm.gu.se eller av Utbildningsexpeditionen på tel. 031-786 40 20 (mån,tis och tor 10.00-12.30)

Fakultet

Högskolan för scen och musik
Box 210
40530 Göteborg
Besöksadress: Fågelsången 1

Sidansvarig: Pontus Sundén
Sidan uppdaterades: 2018-06-15 12:12

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?