Individuellt designprojekt - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Individuellt designprojekt

Grundnivå | 7.5 hp | Kurskod: FKGIDP

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår, men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Kursen syftar till att ge dig möjlighet att öva upp din förmåga att praktiskt och konstnärligt, utveckla och genomföra ett individuellt designprojekt. Vid kursens start formulerar du en projektidé som diskuteras i samråd med handledare. Projektidén ska sen utvecklas till en projektbeskrivning som du förhåller dig till genom det individuella designprojektet.

 

Fysiska obligatoriska träffar äger rum på HDK, två i juni och två i augusti. Schema publiceras på GULs öppna sidor under våren. Undervisning på engelska kan förekomma. Utöver det ingår individuell handledning, som kan göras på distans, efter överenskommelse.

HDK:s verkstäder kommer inte att vara öppna under kursen.

För mer information

https://hdk.gu.se/utbildning...

Visa mer

Kursplan

FKGIDP

Studievägledning

Institution

HDK-Valand - Högskolan för konst och design
Box 131
40530 Göteborg
Besöksadress: Kristinelundsgatan 6-8

Telefon: 031-786 10 00

Sidansvarig: Jörgen Ölund
Sidan uppdaterades: 2020-02-18 14:41

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Jörgen Ölund|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://utbildning.gu.se/kurser/kurs_information/?feedbackForm=true&returnAddress=http%3A%2F%2Futbildning.gu.se%2Fkurser%2Fkurs_information%2F%3Fprint%3Dtrue%26courseid%3DFKGIDP&recipientName=Pontus+Sund%E9n&encodedEmail=am9yZ2VuLm9sdW5kQGd1LnNl&courseid=FKGIDP
Utskriftsdatum: 2020-08-08