Projektledning och projektplanering - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Projektledning och projektplanering

Avancerad nivå | 7.5 hp | Kurskod: KGA107 | Hållbarhetsrelaterad

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår, men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Kursen ger grundläggande kunskaper och färdigheter i projektledning och projektplanering. Kursen behandlar inledningsvis grundläggande aspekter av övergången till ett projektintensivt samhälle. Fokus för kursen ligger dock på frågor som handlar om att planera och leda projekt, för att ge studenterna praktiska verktyg inför stundande arbetsliv. Kursen berör också frågor om organisering och styrning av projekt i ständig förändring och i förhållande till olika sammanhang.

Utöver teoretiska föreläsningar så kommer också praktiker från olika delar av samhället att bidra med sina erfarenheter och perspektiv. Kursupplägget kombinerar på så sätt akademiska kunskaper med praktisk förankring och användbarhet i näringsliv, offentlig sektor och civilsamhälle. Kursen ges på engelska och examineras genom aktivt deltagande i seminarier samt genom skriftliga inlämningar.

Läs mer om kulturgeografi på avdelningens hemsida.

Kursen ges på engelska.

För mer information

http://gul.gu.se/public/cour...

Visa mer

Kursplan

KGA107

Studievägledning

Tanja Feltsen, e-post: svl.es@handels.gu.se, telefon: 031-786 1407

Institution

Institutionen för ekonomi och samhälle
Box 625
40530 Göteborg
Besöksadress: Viktoriagatan 13


Kurs som är hållbarhetsfokuserad där minst ett av kursens lärandemål tydligt visar att kursens innehåll uppfyller minst ett av de aktuella kriterierna för hållbarhetsmärkning. Detta innehåll ska också, i enlighet med kriterierna, utgöra kursens huvudsakliga fokus

Kurs som är hållbarhetsrelaterad där minst ett av lärandemålen tydligt visar att kursens innehåll uppfyller minst ett av de aktuella kriterierna för hållbarhetmärkning

Sidansvarig: Jörgen Ölund
Sidan uppdaterades: 2020-02-18 14:41

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Jörgen Ölund|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://utbildning.gu.se/kurser/kurs_information/?courseId=KGA107
Utskriftsdatum: 2020-08-07