Pedagogisk och kulturpedagogisk handledare 2 - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Pedagogisk och kulturpedagogisk handledare 2

Avancerad nivå | 7.5 hp | Kurskod: MVKPK2

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår, men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Kursen innehåller en högskoleförlagd (HFU) del med koppling till en praktisk yrkesverksamhet. I kursen utvecklar studenten sin förmåga att bedriva pedagogisk verksamhetsutveckling inom förskola, grundskola, kulturskola eller annan skolform. Kursens centrala syfte är professionsutveckling för verksamma pedagoger. I kursen behandlas pedagogisk och kulturpedagogisk handledning och verksamhetsutveckling
utifrån olika teman. Dessa teman anknyter till olika teoretiska och praktiska perspektiv på undervisning, men också till generella perspektiv relaterat till förskola/skola/kulturskola och samhälle, som exempelvis hållbarhet, mångfald och användandet av olika slags kulturella redskap.

Vårterminen 2020 går kursen på torsdagskvällar 18.00 - 20.00
 

För mer information

https://hsm.gu.se/Utbildning...

Visa mer

Kursplan

MVKPK2

Studievägledning

För ytterligare information om kursen innehåll kontakta Tarja Karlsson Häikö, tarja.haikio@hdk.gu.se. Frågor om antagning och administrativa frågor besvaras på frikurs@hsm.gu.se eller av Utbildningsexpeditionen på tel. 031-786 40 20 (mån,tis och tor 10.00-12.30)

Institution

Högskolan för scen och musik
Box 210
40530 Göteborg
Besöksadress: Fågelsången 1

Sidansvarig: Jörgen Ölund
Sidan uppdaterades: 2020-02-18 14:41

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Jörgen Ölund|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://utbildning.gu.se/kurser/kurs_information/?courseid=MVKPK2
Utskriftsdatum: 2020-08-08