Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Engelska för lärare i åk 4-6

Grundnivå | 30 hp | Kurskod: LLEN10

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Ingår i Lärarlyftet II. Sen anmälan via www.lararlyftet.gu.se

Kursen vänder sig till lärare som undervisar i engelska i åk 4-6 utan att vara ämnesbehörig. Kursdeltagarna utvecklar sina kunskaper i engelska och språkdidaktik med fokus på lärande och undervisning i årskurs 4-6. Kursen behandlar teorier om barns språkinlärning samt hur olika sätt att undervisa kan stödja elevers utveckling av receptiva, produktiva och interaktiva förmågor enligt intentionerna i grundskolans kursplan i engelska. Olika former för bedömning och dokumentation analyseras. Kursen genomförs på distans, med vissa träffar på campus. Besked om datum för campusträffar meddelas inom kort. Deltagande i dessa möten är obligatoriskt då examinationen delvis sker under dessa. En stor del av undervisningen sker på engelska för att stödja deltagarnas språkliga utveckling.

För mer information

http://www.lararlyftet.gu.se/

Visa mer

Kursplan

LLEN10

Studievägledning

Kontaktpersoner: Carina Olsson, studierektor, carina.olsson@ped.gu.se; tel: 031- 786 2386

Kursen ges vid

Institutionen för pedagogik och specialpedagogik
Box 300
40530 Göteborg
Besöksadress: Västra Hamngatan 25

Sidansvarig: Webbsupport
Sidan uppdaterades: 2017-02-20 13:07

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Webbsupport|Sidan uppdaterades: 2017-02-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?