Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Slöjd för lärare åk 7-9, ingår i lärarlyftet

Grundnivå | 45 hp | Kurskod: LLSL45

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Behörighetsgivande utbildning för åk 7-9 (ger behörighet för åk 1-9)

 

Lärarlyftet II vänder sig till dig som redan har en lärarexamen, men inte i slöjd. Du behöver också ha pågående anställning, inkluderande undervisning i slöjd i åk 7-9, under kurstiden. Därutöver krävs huvudmannens (arbetsgivarens) godkännande. Kursen leder till att du kan ansöka om utökad behörighet och lärarlegitimation i slöjd.

 

Vår Lärarlyftskurs i slöjd omfattar 45 hp och ges på 37,5% fart över fyra terminer. Studierna sker på distans i kombination med ett antal obligatoriska närstudieträffar i Göteborg varje termin.  

 

De hantverksinriktade delarna av kursen kommer, beroende på varje deltagares önskemål, att riktas mot textilslöjd eller trä- och metallslöjd. I ämnesstudierna ingår även delar av kursplanens centrala innehåll som inte med självklarhet kan kopplas till tidigare innehåll i textilslöjd eller trä- och metallslöjd. Du har inför kursen möjlighet att ansöka om validering av dina befintliga kunskaper och färdigheter i relation till kursens lärandemål.

För mer information

http://hdk.gu.se/sv/utbildni...

Visa mer

Kursplan

LLSL45

Studievägledning

Studievägledare Christina Campopiano titti.campopiano@hdk.gu.se, 031-786 42 37

Kursen ges vid

HDK - Högskolan för design och konsthantverk
Box 131
40530 Göteborg
Besöksadress: Kristinelundsgatan 6 - 8

Sidansvarig: Webbsupport
Sidan uppdaterades: 2017-02-20 13:07

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Webbsupport|Sidan uppdaterades: 2017-02-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?