Musiker i scenprojekt - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Musiker i scenprojekt

Grundnivå | 7.5 hp | Kurskod: MVK697

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Kursen vänder sig till musiker på en instrumentalt hög nivå som vill bredda sin kompetens genom att lära sig spela i en föreställning av teater, musikal eller opera. Kursen innehåller grundläggande kunskaper om villkoren att spela i scenisk produktion, praktiskt musikaliskt och sceniskt repetitionsarbete och examineras i publika föreställningar. Våren 2019 ger vi kursen i samverkan med musikalutbildningens slutproduktion "Little women". De instrument som behövs är följande: Kontrabas, Cello, Horn, Slagverk, Reed 1 (altflöjt, basklarinett, klarinett, flöjt, piccolaflöjt) Reed 2 (Engelskt horn, oboe), Trombon (med ev. dubblering), Trumpet (med ev. dubblering), Viola, Violin 1 och Violin 2.

För mer information

http://www.hsm.gu.se/Utbildn...

Visa mer

Kursplan

MVK697

Studievägledning

För ytterliggare information om kursens innehåll kontakta Daniel Lindén daniel.linden@hsm.gu.se För frågor om antagning och administrativa frågor kontakta Adam Lindgren på frikurs@hsm.gu.se

Kursen ges vid

Högskolan för scen och musik
Box 210
40530 Göteborg
Besöksadress: Fågelsången 1

Sidansvarig: Pontus Sundén
Sidan uppdaterades: 2018-06-15 12:12

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?