Afrosångforum 2 - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Afrosångforum 2

Grundnivå | 7.5 hp | Kurskod: MVK869

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår, men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Kursen syftar till att ge en fördjupad kännedom om röstens uttrycksmöjligheter och variationsrikedom utifrån den egna musikaliska tolkningen. Innehåll: Sång i masterclass-form, arbete med röstens olika klang-och uttrycksmöjligheter, experiment/laborationer med texttolkning och musikaliska idéer. Interaktion, personligt uttryck och kommunikation. Samtal och reflektion. Undervisningen organiseras i grupp med individuell handledning samt genom enskilt arbete och övning.

Vårterminen 2020 ges kursen tisdagseftermiddagar eller torsdagsförmiddagar.

För mer information

http://www.hsm.gu.se/Utbildn...

Visa mer

Kursplan

MVK869

Studievägledning

För ytterligare information om kursen innehåll kontakta Ingela Hellsten, ingela.hellsten@hsm.gu.se. Frågor om antagning och administrativa frågor besvaras på frikurs@hsm.gu.se eller av Utbildningsexpeditionen på tel. 031-786 40 20 (mån,tis och tor 10.00-12.30)

Institution

Högskolan för scen och musik
Box 210
40530 Göteborg
Besöksadress: Fågelsången 1

Sidansvarig: Jörgen Ölund
Sidan uppdaterades: 2020-02-18 14:41

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Jörgen Ölund|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?