Musikteknik 2b - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Musikteknik 2b

Grundnivå | 7.5 hp | Kurskod: MVK911
VT 2020
25% Dag
Göteborg
Period: 20 januari 2020 - 7 juni 2020
Stängd GU-23710

Om kursen

Varje studio är ett musikinstrument menar producenten Brian Eno, det sammanfattar vår inställning. Vi menar att tekniken skall vara i musikens tjänst och inte tvärt om. Kurserna riktar sig till dig som är intresserad av musikteknik, ljud och media och ges i tre steg. Stegen ger möjlighet till fördjupning och breddning. Kurserna handlar delvis om apparater och mjukvara men vår intention är att du ska lära dig att arbeta kreativt, musikaliskt och strukturerat med musikteknik.

MVK901 Musikteknik 1, grundkurs

MVK910 Musikteknik 2a, inriktning studioteknik

MVK911 Musikteknik 2b, inriktning datorbaserat musikskapande

MVK913 Musikteknik 2d, inriktning multimedia

MVK920 Musikteknik 3a, fördjupning musikteknik

MVK921 Musikteknik 3b, fördjupning 2 musikteknik

Vad gäller kursernas förkunskapskrav där det nämns IKT-moment samt Musik och teknikverktyg eller motsvarande, gäller att dessa kurser och moment på Högskolan för scen och musik innehåller grundläggande ljud och musikproduktion samt enkel hantering av musikprogram. Motsvarande i förkunskapskraven innebär exempelvis godkänt resultat från musikproduktions- eller ljudteknikkurser på gymnasie- eller eftergymnasial nivå. Vidare även annan erfarenhet från musikproduktion eller studiomiljö som kan styrkas via vidimerade intyg. Alla handlingar så som intyg och betyg måste laddas upp på ditt konto på antagning.se.

Vårterminen 2019 går kursen på tisdagar klockan 13-16:30.
Vårterminen 2020 går kursen på tisdagseftermiddagar eller torsdagsförmiddagar.

För mer information

http://www.hsm.gu.se/Utbildn...

Visa mer

Kursplan

MVK911

Behörighet och urval

Förkunskapskrav: För tillträde till kursen krävs godkänt resultat i Musikteknik 1 7,5hp eller motsvarande.

Urval: För att din ansökan ska vara giltig krävs att du senast sista ansökningsdag skickar in arbetsprov till Högskolan för scen och musik. Urvalet grundas på inskickat material i form av egenproducerad ljudinspelning (minst en och max tre) samt bifogad arbetsbeskrivning. Rangordning sker efter bedömd nivå på tekniska samt konstnärliga färdigheter. Det inskickade materialet ska vara av kvalitet som du anser ger ditt material rättvisa.För hantering och bedömning av arbetsprover använder vi ossav en extern tjänst levererad av SlideRoom Technologies Inc. Genom att använda tjänsten samtycker du till att Göteborgs universitet får hantera de personuppgifter och det material som du lämnar via SlideRoom i syfte att bedöma din ansökan om utbildningsplats. Det material du laddar upp finns kvar hos SlideRoom tills du själv väljer att ta bort det från deras servrar.Här kan du registrera dig i SlideRoom och ladda upp dina arbetsprover.OBS! Endast arbetsprov inskickade till detta webbsystem accepteras. Var noga med att i god tid skicka in materialet för att undvika tekniska problem. Detta ansvar ligger helt på dig som sökande.

Studievägledning

För ytterligare information om kursen innehåll kontakta Anders Bergsten, anders.bergsten@hsm.gu.se. Frågor om antagning och administrativa frågor besvaras på frikurs@hsm.gu.se eller av Utbildningsexpeditionen på tel. 031-786 40 20 (mån,tis och tor 10.00-12.30)

Institution

Högskolan för scen och musik
Box 210
40530 Göteborg
Besöksadress: Fågelsången 1

Sidansvarig: Pontus Sundén
Sidan uppdaterades: 2020-02-18 14:41

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?