Agil projektledning - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Agil projektledning

Grundnivå | 7.5 hp | Kurskod: DIT257
HT 2020
50% Dag
Göteborg
Period: 31 augusti 2020 - 1 november 2020
UNDERVISNINGSSPRÅK: Engelska

Om kursen

Kursen ger en praktisk introduktion till mjukvaruutveckling.
Studenterna arbetar med ett öppet problem som definieras av intressenter utanför studenternas arbetslag. Detta innebär att studenterna inte själva definierar projektets inriktning. Genom att iterativt planera och utvärdera sitt arbete, organiserar de sig för att nå ett gemensamt mål med begränsade resurser. För att göra detta tillämpar de en agil mjukvaruutvecklingsprocess för att strukturera sitt arbete. De specificerar och utvärderar krav och samarbetet med intressenter för att försäkra att det som levereras uppfattas som värdefullt. Studenter reflekterar över sitt eget arbete och lärande varje vecka för att möjliggöra en kontinuerlig förbättring av sitt sätt att arbeta. Samtidigt får de färdigheter och kännedom om ny teknik, verktyg och lämpliga sätt att använda dem, för att ge värde till en intressent baserat på studentens egna lärandestrategier.

För mer information

https://studentportal.gu.se/...

Visa mer

Kursplan

DIT257

Behörighet och urval

Förkunskapskrav: För att vara behörig till kursen ska studenten ha avklarat kurser i programmering för minst 15 hp, till exempel två av DIT440, DIT012 eller DIT953.

Urval: Högskolepoäng, max 225 hp

Studievägledning

svl@cse.gu.se

Institution

Institutionen för data- och informationsteknik
41296 Göteborg

Besöksadress: Rännvägen 6 B

Sidansvarig: Pontus Sundén
Sidan uppdaterades: 2020-02-18 14:41

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?