Filmpedagogik i praktiken - kameran som verktyg i Kulturskola och samhälle - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Filmpedagogik i praktiken - kameran som verktyg i Kulturskola och samhälle

Grundnivå | 30 hp | Kurskod: FBF628

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår, men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Under kursen används och problematiseras kamera och film som lärandeverktyg i Kulturskolan. Målet med kursen är att du ska kunna definiera din roll som pedagog i ämnet film i Kulturskolan, alternativt som pedagog i ett annat ämne där kamera och film kan användas i lärandet.

Kursen organiseras med fysiska träffar och distansundervisning. Kursen består av seminarier, workshops och studiebesök. Mellan träffarna förväntas studenten göra förelagda praktiska och skriftliga övningar och läsa kurslitteratur. De obligatoriska delarna består av examinerande moment som kan vara workshops, skriftliga inlämningsuppgifter, presentationer och publika arrangemang.

Undervisningsspråk: svenska och engelska.
Kursen ges huvudsakligen på svenska, men vissa moment kan göras av engelsktalande lärare. Vissa texter i kurslitteraturen kan också vara på engelska.

Informationen om kursen kommer att uppdateras.

Kursen ges i mån av finansiering

 

Visa mer

Kursplan

FBF628

Studievägledning

Fakultet

Akademin Valand
Box 132
40530 Göteborg
Besöksadress: Vasagatan 50

Sidansvarig: Pontus Sundén
Sidan uppdaterades: 2018-06-15 12:12

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?