Från generalbas till jazzpiano 1 - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Från generalbas till jazzpiano 1

Grundnivå | 7.5 hp | Kurskod: HSM001
HT 2020
25% Dag
Göteborg
Period: 31 augusti 2020 - 17 januari 2021
Stängd GU-13765

Om kursen

Ackompanjemang på piano/klaverinstrument/keyboard. Kursen riktar sig till kyrkomusiker, ensembleledare, musiklärare m fl med syftet att öka deras beredskap inom yrkesrollen, såväl mot en bredare och fördjupad repertoir, som mot ett friare, gehörsbaserat klaverspel.

För mer information

http://www.hsm.gu.se/Utbildn...

Visa mer

Kursplan

HSM001

Behörighet och urval

Förkunskapskrav: Förutom grundläggande behörighet krävs särskild behörighet i form av 15 hp inom konstnärligt kandidatprogram i musik eller 15 hp inom lärarprogram med inriktning musik alternativt motsvarande kunskaper och färdigheter. Motsvarandebedömning baseras på dokumenterade meriter som bifogas ansökan.

Urval: Urvalet grundas på en intervju där de sökandes utbildningar, meriter och erfarenheter bedöms av en lärare som rangordnar de sökande utefter sin samlade bedömning och efter eventuell ensemblesammansättning.

Studievägledning

För ytterligare information om kursens innehåll kontakta Dag Hallberg, dag.hallberg@hsm.gu.se Frågor kring antagning och adminstrativa frågor kontakta Adam Lindgren på frikurs@hsm.gu.se

Institution

Högskolan för scen och musik
Box 210
40530 Göteborg
Besöksadress: Fågelsången 1

Sidansvarig: Pontus Sundén
Sidan uppdaterades: 2020-02-18 14:41

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?