Avancerad analytisk kemi - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Avancerad analytisk kemi

Avancerad nivå | 15 hp | Kurskod: KEM081 | Hållbarhetsrelaterad

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår, men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Kursen ger fördjupning inom några områden av analytisk kemi. Förutom separations- och detektionsmetoder inom organisk och oorganisk analys behandlas också klassificering och utvärdering av analysdata med kemometriska metoder. De olika momenten i kursen behandlas i form av föreläsningar, övningar, och laborationer. En problembaserad projektuppgift som behandlar avancerad analytisk kemi ingår också. Efter avslutad kurs ska studenten bland annat kunna göra en relevant koppling av utfallet av den analytiskt-kemiska tolkningen och en hållbar samhällsutveckling.

För mer information

http://www.cmb.gu.se/Utbildn...

Visa mer

Kursplan

KEM081

Studievägledning

Per Martin Björemark, +46 31 786 9013, per.martin.bjoremark@gu.se

Institution

Institutionen för kemi och molekylärbiologi
Box 462
40530 Göteborg
Besöksadress: Medicinaregatan 9 C


Kurs som är hållbarhetsfokuserad där minst ett av kursens lärandemål tydligt visar att kursens innehåll uppfyller minst ett av de aktuella kriterierna för hållbarhetsmärkning. Detta innehåll ska också, i enlighet med kriterierna, utgöra kursens huvudsakliga fokus

Kurs som är hållbarhetsrelaterad där minst ett av lärandemålen tydligt visar att kursens innehåll uppfyller minst ett av de aktuella kriterierna för hållbarhetmärkning

Sidansvarig: Pontus Sundén
Sidan uppdaterades: 2020-02-18 14:41

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?