Examensarbete i Medie- och kommunikationsvetenskap - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Examensarbete i Medie- och kommunikationsvetenskap

Avancerad nivå | 30 hp | Kurskod: MK2502

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår, men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Kursen innebär att studenten utformar och genomför en vetenskaplig undersökning (masteruppsats) på egen hand. Undersökningen kan genomföras i samverkan med praktisk verksamhet inom en organisation. Organisationen kan utgöras av ett företag, en myndighet, organisation på medieområdet, vetenskaplig institution eller annat slag av organisation. Uppsatsens huvudfråga ska då utgöras av ett kommunikationsrelaterat problem hos uppdragsgivaren, eller en kommunikationsrelaterad fråga som uppdragsgivaren vill se belyst. Undersökningen kan också utföras som ett självständigt projekt, där studenten identifierar ett problem inom institutionens profilområden. Examensarbetet utgör i båda fallen ett självständigt arbete där studenten genomför en vetenskapligt förankrad undersökning. Examen ger behörighet att söka forskarutbildning.

För mer information

http://www.jmg.gu.se

Visa mer

Kursplan

MK2502

Studievägledning

Christina Jones christina.jones@jmg.gu.se

Fakultet

Institutionen för journalistik, medier och kommunikation
Box 710
40530 Göteborg
Besöksadress: Seminariegatan 1 B

Sidansvarig: Pontus Sundén
Sidan uppdaterades: 2018-06-15 12:12

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?