Musikalregi - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Musikalregi

Grundnivå | 15 hp | Kurskod: ML1210

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Den här kursen är för dig som är intresserad av musikalregi och vill fördjupa dina kunskaper inom detta område. Vi ser gärna att du har erfarenhet av regiarbete sen tidigare och/eller erfarenhet som musikalartist/skådespelare. Du ska ha god kommunikationsförmåga och strukturellt tänkande, samt gärna ha erfarenhet av planering och logistik kring scenkonst sen tidigare. Kursen innehåller bland annat manusanalys, praktiskt regiarbete, planering och logistik kring musikalkandidaternas produktion av den nyskrivna musikalen ”Närmare kanten”. Ansvarig regissör och din kursledare är Mattias Palm. Du redovisar kursen genom praktiskt arbete samt genom en skriftlig reflektion.

För mer information

http://www.hsm.gu.se/Utbildn...

Visa mer

Studievägledning

För ytterliggare information om kursens innehåll kontakta Nina Norblad nina.norblad@hsm.gu.se För frågor om antagning och administrativa frågor Eva Blomgren frikurs@hsm.gu.se

Kursen ges vid

Högskolan för scen och musik
Box 210
40530 Göteborg
Besöksadress: Fågelsången 1

Sidansvarig: Pontus Sundén
Sidan uppdaterades: 2018-06-15 12:12

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?