Musikalinterpretation 1 - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Musikalinterpretation 1

Avancerad nivå | 30 hp | Kurskod: ML2001

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår, men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Den här kursen är för dig som har kandidatexamen från universitet eller som har dokumentation av motsvarande studier. Du vill ytterligare fördjupa dina kunskaper i sång, interpretation, sceniskt arbete, fysisk gestaltning och musikalrepertoar.

Kursen innehåller individuella sång- och instuderingslektioner varje vecka, där du arbetar med interpretation av musikalrepertoar av eget val. Du har också individuella lektioner med regissör och instuderare, master classes, gruppundervisning i jazzdans och rörelse med mera.

Du redovisar kursen i en offentlig konsert eller genom en musikalföreställning.

Efter sista anmälningsdag kallas behörigt sökande till provsjungning. Intyg och CV som styrker din behörighet måste finnas uppladdat på ditt konto på antagning.se senast sista anmälningsdag vilket är den 15 oktober.

Provsjungning kommer ske den 13 november på eftermiddagen.

 

För mer information

http://www.hsm.gu.se/Utbildn...

Visa mer

Kursplan

ML2001

Studievägledning

För ytterligare information om kursen innehåll kontakta Nina Norblad, nina.norblad@hsm.gu.se. Frågor om antagning och administrativa frågor besvaras på frikurs@hsm.gu.se eller av Utbildningsexpeditionen på tel. 031-786 40 20 (mån,tis och tor 10.00-12.30)

Institution

Högskolan för scen och musik
Box 210
40530 Göteborg
Besöksadress: Fågelsången 1

Sidansvarig: Pontus Sundén
Sidan uppdaterades: 2020-02-18 14:41

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?