Sångimprovisation med personligt uttryck - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Sångimprovisation med personligt uttryck

Grundnivå | 7.5 hp | Kurskod: MVK327
HT 2020
25% Dag
Göteborg
Period: 31 augusti 2020 - 17 januari 2021
Stängd GU-13709

Om kursen

Kursen ger dig tillfälle att utveckla dina kunskaper och färdigheter i improvisation med rösten som instrument. Du får möjlighet att pröva dina idéer och varierade sätt att uttrycka dig, göra musikaliska tolkningar, komponera och öva dig i musikalisk kommunikation och samspel med övriga gruppdeltagare.

Exempel på innehåll:

  • Improvisationsövningar
  • Interpretation och kommunikation Praktisk teori
  • Gehör
  • Komposition och form Reflektion 

Undervisningen organiseras i grupp samt genom enskilt arbete och övning. På ditt inskickade spelprov skall det ingå improvisationsmoment.

Höstterminen 2020 går kursen på torsdagar mellan 09:30-12:00.

För mer information

http://www.hsm.gu.se/Utbildn...

Visa mer

Kursplan

MVK327

Behörighet och urval

Förkunskapskrav: Grundläggande behörighet

Urval: Urvalet grundas på inskickat material i form av inspelning. Senast sista ansökningsdag ska detta vara inskickat. Rangordning sker efter bedömd nivå på sångliga/instrumentala samt konstnärliga och musikaliska färdigheter. Det inskickade materialet ska vara av kvalitet som ni anser ger ert material rättvisa.För hantering och bedömning av arbetsprover använder vi oss av en extern tjänst levererad av SlideRoom Technologies Inc. Genom att använda tjänsten samtycker du till att Göteborgs universitet får hantera de personuppgifter och det material som du lämnar via SlideRoom i syfte att bedöma din ansökan om utbildningsplats. Det material du laddar upp finns kvar hos SlideRoom tills du själv väljer att ta bort det från deras servrar.Här kan du registrera dig i SlideRoom och ladda upp dina arbetsprover.OBS! Endast arbetsprov inskickade till detta webbsystem accepteras. Var noga med att i god tid skicka in materialet för att undvika tekniska problem. Detta ansvar ligger helt på dig som sökande.

Studievägledning

För ytterligare information om kursen innehåll kontakta Ingela Hellsten, ingela.hellsten@hsm.gu.se. Frågor om antagning och administrativa frågor besvaras på frikurs@hsm.gu.se eller av Utbildningsexpeditionen på tel. 031-786 40 20 (mån,tis och tor 10.00-12.30)

Institution

Högskolan för scen och musik
Box 210
40530 Göteborg
Besöksadress: Fågelsången 1

Sidansvarig: Pontus Sundén
Sidan uppdaterades: 2020-02-18 14:41

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?