Musikteater i samtiden - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Musikteater i samtiden

Grundnivå | 7.5 hp | Kurskod: MVK467

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår, men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

I kursen skapas en musikteaterföreställning som framförs under kursens gång. Med utgångspunkt ur ett gemensamt aktuellt tema tar vi avstamp mot vår egen gestaltning. Genom samtidsanalys och analyser av samtida scenkonst gör studenten sin egen research och skapar på så vis sitt inspirationsmaterial. Detta inspirationsmaterial bearbetas och integreras i gruppens gemensamma gestaltning. Arbetssättet är processinriktat där varje kursdeltagare bidrar till den gemensamma föreställningen.

Vårterminen 2020 går kursen på tisdagseftermiddagar eller torsdagsförmiddagar.

För mer information

http://hsm.gu.se/Utbildning/...

Visa mer

Kursplan

MVK467

Studievägledning

För ytterligare information om kursen innehåll kontakta Tina Glenvik, tina.glenvik@hsm.gu.se. Frågor om antagning och administrativa frågor besvaras på frikurs@hsm.gu.se eller av Utbildningsexpeditionen på tel. 031-786 40 20 (mån,tis och tor 10.00-12.00)

Institution

Högskolan för scen och musik
Box 210
40530 Göteborg
Besöksadress: Fågelsången 1

Sidansvarig: Pontus Sundén
Sidan uppdaterades: 2020-02-18 14:41

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?