Ekonomisk psykologi - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Ekonomisk psykologi

Avancerad nivå | 15 hp | Kurskod: PC2154

Kursen ges inte som fristående kurs detta läsår, men kan ingå i program/kurspaket. För information kontakta institutionen.

Om kursen

Känner du behov av att bättre förstå hur du och andra människor påverkas av ekonomiska faktorer? Den här kursen ger dig fördjupade kunskaper om forskningen om hur människor uppfattar pengars värde och priser, sambandet mellan pengar och upplevt välbefinnande samt vilka psykologiska faktorer som bestämmer val mellan att spara eller konsumera respektive mellan att låna och konsumera samt vad som påverkar aktörer på aktiemarknaden. Kursen består av föreläsningar och diskussionsseminarier som skall göra det lätt att ta till sig kursens innehåll. För studiegångar, se vår hemsida: www.psy.gu.se, gå till Utbildningoch/eller klicka på Fristående kurser eller kontakta institutionens studievägledare.

För mer information

http://psy.gu.se/utbildning/...

Visa mer

Kursplan

PC2154

Studievägledning

Chrissie Evling, tel 031-7861670. E-post: chrissie.evling@psy.gu.se.

Fakultet

Psykologiska institutionen
Box 500
40530 Göteborg
Besöksadress: Haraldsgatan 1

Sidansvarig: Pontus Sundén
Sidan uppdaterades: 2018-06-15 12:12

Tipsa en vän
Sidan i utskriftsvänlig version

Sidansvarig: Pontus Sundén|Sidan uppdaterades: 2019-01-10
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?